Buonerbe Delicato

Buonerbe Delicato

E përshtatshme për fëmijë dhe gra shtatzëna.

Madje të përshtatshme për fëmijët dhe gratë shtatzëna, Buonerbe Delicato shtojca dietetike që
përmbajnë Psyllium dhe fibra bimore, Ash Manna, kumbull dhe hibiscus, të cilat janë të njohura
për aftësitë e tyre për të promovuar transitin e zorrëve. Gjithashtu përmban Inulin për të
favorizuar balancën e duhur të florës intestinale, si dhe Lactobacillus acidophilus dhe ekstrakt të
koprës së tundalizuar e cila ndihmon në eliminimin e gazrave të zorrëve.

 

SKU: 871.
Category: .

KUR TË PËRDORET

Në rastet e parregullsisë së zorrëve dhe kapsllëkut të stërzgjatur mund të ketë një efekt, por efekt
delikat që në asnjë mënyrë nuk janë irituese ndaj mureve të zorrëve. Gjatë udhëtimeve me
ndryshime të klimës dhe zakoneve, dhe në përgjithësi në praninë e një diete që mungon në fibra.

SI TË PËRDORET

Hidh një ose dy pako në një gotë dhe shtoni shumë ujë (jo të ftohtë); tundeni dhe pini menjëherë.
Një pako mjafton për fëmijët nga mosha 1 deri në 3 vite.

ÇKA PËRMBAN

Fibra diete (Psyllium, dhe fibra bimore) Ash Manna, Kumbull, Lule hibiskusi dhe ekstrakt të
frutës së koprës dhe Lactobacillus acidophilus të tundalizuar.

VËMENDJE

Nuk përmban glutina.

Paketimi përmban: 20 qese të tretshme në ujë.

Lexo udhëzimet në paketim.

 

Përmbajtja mesatare 2 qese
Fibra dietike 5,11 g
Pluhur Ash Manna 200,00 mg
Fruta kumbulle d.e. 200,00 mg
Lule hibiskus d.e. 100,00 mg
Fruta kopre d.e. 100,00 mg
Lactobacillus acidophilus i tundalizuar HA-122 1 miliard