Principium Spirulina Bio 500 mg

100% spiruline pa ekspient

Bio Spirulina 500 mg është një suplement ushqimor organik i certifikuar i bazuar në Algat Spirulina. Kjo algë e vogël e ujërave të ëmbla, me formë spirale dhe ngjyrë blu-jeshile, është e dobishme për efektet e saj restauruese të aftë për të mbështetur trupin në rast të lodhjes psiko-fizike.

1805

Përshkrim

KUR TË PËRDORET

Rekomandohet në gjendje lodhjeje dhe gjatë shërimit; shumë i përshtatshëm për fëmijë, të moshuar, sportistë dhe gra shtatzëna. E dobishme edhe gjatë dietave me kalori të ulët pasi jep energji dhe rezistencë.

SI TË PËRDORET

2-4 tableta në ditë, të merren para ushqimit me pak ujë.

ÇKA PËRMBAN

Pluhur të algave Spirulinë.

PAKETIMI

150tab nga 500mg

SHËNIME

Organike e certifikuar. Pa gluten. Pa laktozë. I përshtatshëm për veganët dhe vegjetarianët. Pa sheqer, pa eksipientë, pa ngjyrues dhe pa konservues. Lexoni paralajmërimet në paketim.