Artigliodel Diavolo Pomata Eudermica Bio

Artigliodel Diavolo Pomata Eudermica Bio

Reagim i shpejtë natyrale

Artigliodel Diavolo Pomata Eudermica Bio është një krem ​​me një forcë të lartë qetësuese bazuar në organic Devil’s claw ekstrakt i thatë, hidrolat organik i nenexhikut, ekstrakt organik hidro-glicerik xhenxhefilit, vaj organik i lulediellit and vaj organik i veçantë i bajameve të ëmbla e titruar me ß- sitosterol. ArtigliodelDiavoloPomataEudermica Bio është një zgjidhje e shpejtë e rekomanduar në rastet e tensioneve të lokalizuara.

 

SKU: 866.
Category: .

Bajamet e përdorura në Kremrat Organik Eudermik, vijnë nga ferna organike Parco dell’AltaMurgia në Apulia dhe janë grumbulluar me dorë. Për të marrë vajin, është përdorur një metodë ekstraktimi ekologjik, e quajtur “CO2 SUPERCRITIKA”, që nuk përdor tretëse ose temperaturë të lartë, për të nxjerrë një vaj të ëmbël të bajames shumë të pastër, një aktivitet biologjik te pandryshuar dhe mbi të gjitha një përqindje të lartë të phytosterols, ß-sitosterol.

KUR TË PËRDORET

Rekomandohet për masazh në rast të tensioneve të lokalizuara.

SI TË PËRDORET

Përhapeni dhe masazhoni lehtë në zonat që kanë nevojë. Kjo mund të përsëritet shumë herë gjatë
ditës, sipas nevojës.

ÇKA PËRMBAN

Vaj organik të bajames së ëmbël, extract të tharë të Devil’s Claë, Hidrolat të nenexhikut dhe ekstrakt
hidro-glicerik të xhenxhefilit.

CERTIFIKIMET

Produkt kozmetik natyral dhe organik është certifikuar nga EcocertGreenLife në pajtim me
specifikimet e Cosmos të disponueshme nët http://www.ecocert.com/cosmos/

SHËNIM

99% e përbërësve të përgjithshëm janë të natyrës origjinale.
21% e përbërësve përgjithshëm janë rritur në mënyrë organike.

Paketimi përmban: 50ml

 

PHYTOACTIVES
Ekstrakt i thatë i Devil’s Claw 1%
Vaj organik i bajames se embel 3%
Mint Hydrolate Organike 12%
Ekstrakt hidro-glicerik organik i xhenxhefilit 1%