Çfarë bëjmë ne
Ne kujdesemi për cilësinë e jetës.
Kompania A-Life operon si depo farmaceutike dhe tregtar me shumicë i produkteve dhe pajisjeve mjeksore për territorin e Kosovës. Është e licensuar nga Agjensioni per Produkte dhe Pajisje Mjeksore, nga Ministria e shëndetësisë së Kosovës.
Produkte
medicinale

Përmes përkushtimit dhe inovacionit, ne ofrojmë pajisje dhe teknologji të ndryshme mjekësore, zgjidhje inovative inxhinierike për mirëqenien tuaj.

Produkte parafarmaceutike

Ne ofrojmë produkte farmaceutike me cilësi të lartë, me kosto të përballueshme për të plotësua kështu nevojat e ndryshme të klientëve tanë.

Produkte Kozmetike

Produktet kozmetike që ne ofrojmë janë krijuar nga specialistë të kualifikuar të laboratorit shkencor, ku si rezultat kemi klientë që duken bukur dhe ndjehen të lumtur.

Partnerët