Acumens

Për të mbështetur kujtesën dhe funksionin njohjes

Stresi, koha e studimeve ose e punës intensive dhe mosha e avancuar mund të zvogëlojnë qartësinë mendore, aftësinë për t’u përqëndruar dhe kujtesën.

Acumens® është një suplement ushqimor që përmban Bacopa, i cili promovon funksionin njohës dhe mbështet kujtesën, dhe Ashwagandha, e njohur për aktivitetin e saj kundër lodhjes mendore. Acumens® përmban gjithashtu kolinë dhe fosfatidilserinë, përbërës të membranave qelizore të qelizave nervore, dhe vitaminë B6, e cila promovon funksionin normal psikologjik.

1419

Përshkrim

KUR TË PËRDORET

Për të luftuar lodhjen mendore dhe për të nxitur kujtesën dhe përqendrimin.

SI TË PËRDORET

*Nga mosha 12 vjeç, 1 tabletë në ditë, merret në mëngjes ose në drekë me pak ujë.
*Gjatë periudhave të studimeve intensiv, teprica intelektuale ose stresi mendor: 1 tabletë në ditë për të paktën 1 muaj.
*Në rast të rënies së lehtë njohëse: 1 tabletë në ditë për të paktën 3 muaj.

ÇKA PËRMBAN

Ekstrakt Bacopa titruar me 22% Bacosides, ekstrakt Ashwagandha titruar me 2.5% Withanolides, Koline, Fosfatidylserinë dhe Acid Fosfatidik nga Soja dhe Vitamina B6.

SHËNIME

Pa gluten. Pa laktozë. I përshtatshëm për veganë.

Lexoni udhëzimet në paketë.

Paketimi: 30 tableta

 

Përmbajtja mesatare 1 tableta % NRVs
Përmbajtja mesatare 1 tabletë % VRU*
Bacomind™ – Bakopa ajrore pjesërisht d.e.
titruar me 22% Bakoside 100,0 mg
prej të cilave Bakoside 22,0 mg
Ashwapure™ – Rrënja e Ashwagandha
d.e. titruar me 2.5% Withanolide 100,0 mg
prej të cilave Withanolide 2,5 mg
Vitacholine® – Choline bitartrate 243,9 mg
prej të cilave Choline 100,0 mg
Fosfatidilserinë dhe
Acidi fosfatidik nga Soja 125,0 mg
prej të cilave Fosfatidilserinë 25,0 mg
prej të cilave Acid fosfatidik 25,0 mg
Vitamina B12 5,0 mg 357
*VRU = Vlera e Referencës Ushqyese

 

 

BiosLine - Sipas Funksionit

Energji dhe koncentrim