Blog

Nebulizer në formë treni për fëmijë, për trajtim të lehtë të kollës dhe rrjedhjes së hundës

Nebulizer në formë treni për fëmijë, për trajtim të lehtë të kollës dhe rrjedhjes së hundës

  Nebulizer në formë treni për fëmijë, për trajtim të lehtë të kollës dhe rrjedhjes së hundës Fëmijët shpesh kopjojnë sjelljen dhe zakonet e të rriturve. Prandaj, ata duan të kenë për veten e tyre gjërat të cilat janë për të rritur. E njejta gjë vlenë edhe për çështjen e shëndetit. Nëse një prind është ftohur […]

Read More
Ndihmë në mbrojtjen e planetit – Iniciativa e përbashkët e Bios Line si kompani mëmë e Biokap me Organizaten Treedom

Ndihmë në mbrojtjen e planetit – Iniciativa e përbashkët e Bios Line si kompani mëmë e Biokap me Organizaten Treedom

Produktet BioKap prodhohen nga kompania për shëndet dhe mirqënie Bios Line, e cila ka një iniciativë të re për të ndihmuar në mbështetjen e mjedisit duke mbjellur pemë përmes organizatës Treedom. Bios Line ka mbjellë 500 pemë të llojeve të ndryshme në Afrikë dhe Amerikën e Jugut, një projekt i zhvilluar në bashkëpunim me Treedom, […]

Read More
Ferplus Tre Tarde – Studimi Klinik

Ferplus Tre Tarde – Studimi Klinik

FERPLUS TRE TARDE – STUDIMI KLINIK Testimi klinik mbi tolerancën dhe efektivitetin e plotësimit të hekurit organik me lirim të tabletës në tre hapa, për mungesën e hekurit profilaksia e anemisë gjatë shtatzënisë. Abstrakt Objektivi: Për arritjen e tolerancës dhe efektivitetit të hekurit organik, marrja orale e tabletave me lirim në tre hapa dhe gastro-mbrojtëse […]

Read More
Neocistin PAC-A Urto – Studimi Klinik

Neocistin PAC-A Urto – Studimi Klinik

NEOCISTIN PAC-A URTO – STUDIMI KLINIK PAC-A Dy-Trimerike (ProAntoCianidine të tipit A) dhe Forskolin: një kombinim inovativ dhe efikas në rastet e Cistitit të përsëritur të pa komplikuar të herëpashershëm dhe / ose post-koital. Testim klinik Redaktuar nga Mario Fadin* dhe Mariaceleste Nicoletti** * Gjinekolog, Sempione Medical Centre, Milano **E diplomuar në Farmaci, Krea Innovazione […]

Read More
Përgjigje në pyetjet tuaja më të shpeshta për ngjyrat e flokëve BioKap

Përgjigje në pyetjet tuaja më të shpeshta për ngjyrat e flokëve BioKap

NGJYRAT BIOKAP NUTRICOLOR ALERGJITË A mund të shkaktojnë alergji ngjyrat e flokëve BioKap Nutricolor? Ngjyrat e flokëve mund të shkaktojnë reaksione alergjike serioze, për këtë arsye ju rekomandojmë që në përpikëri të ndiqni udhëzimet. Ashtu siç shkruan në paketim, bëni një test të ndjeshmërisë 48 orë para se ta përdorni. Nëse dëshironi të dini si […]

Read More