Kontakti

Na kontaktoni për çdo pyetje që mund të keni.

Adresa

Rr. Dardanët, Çagllavicë, Prishtinë, Republika e Kosovës

Get Direction

Kontakti

Mobile: +383 (0) 46 881 881

Zyre: +383 (0) 46 881 881

E-mail: info@a-life.co

Orari i Punës

H - P: 08:00 - 16:00

SH: 08:30 - 14:00

Dërgo Mesazh

Ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm dhe ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.