Bio Spirulina 500 mg

Bio Spirulina 500 mg

100% Algë Spirulinë pa shtesa të tjera

BioSpirulina 500 mg është një suplement organik i certifikuar me bazë Algen Spirulinë. Kjo algë në formë spirale, jeshile-blu e ujërave të ëmbla është veçanërisht i dobishëm për efektet e tij ripërtëritëse në rast të lodhjes fizike dhe mendore.

KUR TË PËRDORET

Në raste të lodhjes dhe gjatë rehabilitimit. Në veçanti rekomandohet për fëmijë, të moshuar, sportist, dhe gra shtatzëna. Gjithashtu e dobishme gjatë dietave me kalori të ulët, pasi që rritë energjinë dhe qëndrueshmërinë.

SKU: 498.
Category: .

SI TË PËRDORET

2-4 tableta në ditë, para shujtës, me pak ujë.

ÇKA PËRMBAN

Pluhur algësh Spirulina.

SHËNIM

E Certifikuar Organike.
Pa gluten. Pa Laktozë. E përshtatshme për vegjetarianët.
Pa sheqer, eksipientë, ngjyrë apo konservues.
Lexoni udhëzimet në paketë.

Paketimi përmban 150 tableta.

 

Përmbajtja mesatare 4 tablet
Alga Spirulina puder 2.000,00 mg