BUONERBE REGOLA FORTE / 60 tab

BUONERBE REGOLA FORTE / 60 tab

Zgjon zorrët e ngadalta

Buonerbe Regola Forte është një shtesë ushqimore që përmban Frangula, ekstrakt të pastruar Senna të titruar me 20% në sennosides, kumbull, Chincona dhe Chicory, të cilat nxisin funksionin normal të zorrëve.

KUR TË PËRDORET

Eshtë i dobishëm në rast të parregullsive dhe kapsllëkut të zgjatur. Siguron veprim të shpejtë, duke mos i irrituar muret e zorrëve. Gjithashtu, ndihmon në rast të kapsllëkut gjatë udhëtimeve, ndryshimit të klimës apo shprehive, dhe në përgjithësi në rastet e mbajtjes së një diete të varfër.

 

SKU: 270.
Category: .

SI TË PËRDORET

1 ose 2 tableta në ditë, preferohet të merren para gjumit.

ÇKA PËRMBAN

Gjethet dhe frutat e mikronizuara të Senës, ekstrakte gjethesh dhe frutash Senna, lëvore frangula, fruta kumbulle, rrënjë Chicory dhe lëvore Chincona.

SHËNIME

Pa gluten. I përshtatshëm për veganë.
Efektiviteti i bimëve që përmbajnë antrakinone mund të ndihet pas 8-12 orësh. Nuk përmban Aloe ose Cascara, të cilat mund të jenë irrituese.

Paketimi permban: 30 tab. dhe 60 tab.

Lexoni paralajmërimet në paketë.

 

Përmbajtja mesatare 1 tablet
Ekstrakt i thatë i rrënjes Chicory  të titruar me 90% në inulin  150,0 mg
Gjethe Senna dhe ekstrakti i thatë i frutave i titruara me 20% në sennoside, e barabartë me  toal sennosides 100,0 mg
20,00 mg
Gjethe Senna dhe fruta te mikronizuara 100,0 mg
Ekstrakt i thatë i frutave te kumbulles titruar me 7% në sorbitol  50,0 mg
Ekstrakt i thatë i lëvores së Frangulës i titruar me 20% në glukofrangulinë, e barabartë me glukofrangulin 25,0 mg     5,00 mg
Ekstrakt i thatë i lëvoreve Chincona 20,0 mg