VITACALM MELATONIN – SIBLINGUAL / 60 tab

VITACALM MELATONIN – SIBLINGUAL / 60 tab

Zvogëlon kohën e nevojshme për të fjetur

VitaCalm sublingual Melatonin, është një suplement i përbërë nga Melatonina dhe vaji esencial i Melisës. Melatonina ndihmon për të reduktuar kohën e nevojshme për të fjetur, kur merret pak para gjumit. Vaji esencial i Melisës promovon relaksimin, ndërsa vaji esencial i limonit, i jep një aromë të këndshme agrumesh.

Melatonina është një substancë e cila prodhohet natyrshëm në organizmin e njeriut, që është i dobishëm për të reduktuar kohën e nevojshme për të rënë në gjumë, për më tepër, ajo i ndihmon organizmit për të rregulluar gjumin edhe te personat që udhëtojnë shpesh, të cilët vuajnë nga çrregullimi i ores biologjike të gjumit. Forma e saj sublinguale mundëson thithjen e shpejt dhe një biodisponibilitet më të shpejt.

SKU: 160.
Category: .

KUR TË PËRDORET

VitaCalm Melatonin është i dobishëm te rastet me vështirësi për të rënë në gjumë. Ajo gjithashtu ndihmon për të kaluar problemet lidhur me çrregullimin e ores biologjike të gjumit te personat që udhëtojnë shpesh. Efekti i dobishëm për të reduktuar kohën e nevojshme për të rënë në gjumë arrihet duke marrë 1 mg melatonin vetëm para se të shkojmë në shtratë. Ndërsa për çrregullim të ores biologjike te personat që udhëtojnë, efekti i dobishëm arrihet nëse mirret të paktën 0.05 mg melatonin vetëm para se të shkojmë në shtrat në natën e parë të udhëtimit, si dhe disa ditë tjera pas arritjes në destinacionin e tyre.

SI TË PËRDORET

Një tablet duhet të tretet nën gjuhë pak para se të shkoni në shtrat.

ÇKA PËRMBAN

Melatoninë, Melissa. Pa glutein. Aromë agrumesh. Përmban ëmbëlsues glikozid steviol të nxjerrë nga Stevia.

SHËNIME

Pa gluten. Pa laktozë.

I përshtatshëm për veganë.

Aromë agrumesh. Ebëlsuar me glikozide steviol të nxjerra nga Stevia.

Lexoni udhëzimet në paketë.

60 tableta sublinguale (të tretshme nën gjuhë)