FLEX-JAL FORTE CREAM-GEL

FLEX-JAL FORTE CREAM-GEL

Qetësues

Flex-jal® Forte Cream-Gel është një formulë specifike që shfrytëzon të gjitha përfitimet e përbërësve të saj kur masazhohet në zonën që dhemb. Përmban përbërësin e papaponifikueshëm të Sojës dhe Avokados Avovida, Acid Hyaluronio me peshë të lartë molekulare (një përbërës thelbësor i indeve lidhës që ndihmon në përmirësimin e elasticitetit të indeve), ekstrakte Boswellia të titruara me 65% në acid Boswellic, ekstrakte Withania somnifera dhe Portokall dhe vajra thelbësorë të Rozmarinës, për një ndjesi të menjëhershme lehtësimi dhe mirëqenie të përgjithshme.

 

SKU: 175.
Category: .

Zemra e formulës, është një ekstrakt i marrë nga Avokado dhe Soja, i cili është posaçërisht i pasur me fi tosterole, dhe ndikon në përmirësimin e funksionimit të nyjeve dhe stimulimin e sintezës së acidit hialuronik, kolagjenit dhe protoglikanëve nga ana e kondrociteve.
Duke falënderuar Kondroitinën Sulfat, AVOVIDA® ofron përparësi të panumerta.

KUR TË PËRDORET

Për të qetësuar lëkurën.

SI TË PËRDORET

Aplikoni produktin në zonat e ndjeshme (inflamatore) dhe masazhojeni butë dhe nëformë rrethore derisa gel të absorbohet plotësisht. Produkti mund të aplikohet disa herë në ditë.

ÇKA PËRMBAN

Avovida® (ekstrakt i marrë nga Avokado dhe Soja),  Boswellia, rrënjët Withania somnifera dhe Acidi Hyaluronic.

SHËNIME

Pa Paraben dhe vajra minerale. I testuar dermatologjikisht. I testuar për Nikel.

Lexo udhëzimet para përdorimit.

 

Përmbajtja mesatare
Boswellia d.e. titruar me 95% në acide boswellike
Avovida® (përbërës i papërponueshëm i sojës dhe avokados)
Acidi Hyaluronic
Withania somnifera
Gaultheria procubens
Portokalli e.o.
Rozmarina e.o.