Larimucil Tosse e Gola Adulti & Bambini 125ml

Suplement kundër kollës së thatë dhe asaj produktive

E zbutë mukozën orofaringale. Lufton kollën e thatë dhe nxit lirimin e gëlbazës

Kollitja e shpeshtë irriton fytin; nga ana tjetër, fyti i irrituar mund të nxis kollitjen. Larimucil Tosse e Gola luan një rol të dyfishtë: duke ju falënderuar përbërjes nga Altea dhe likeni Islandez që zbutë irritimin e mukozës orofaringeale, përderisa Trumza e lufton kollën e thatë; gjithashtu, formula e pasuruar me Ivi e lehtëson rrjedhën e sekrecionit bronkial, duke ndihmuar në luftimin e kollës produktive.

Në formë të xhelit të lëngshëm me një shije të këndshme, Larimucil Tosse e Gola nuk përmban gluten, laktozë dhe sheqer: prandaj është i përshtatshëm edhe për ata që nuk dëshirojnë të konsumojnë sheqer apo mjaltë.

1128

Përshkrim

E gjeni në 2 formate: qese me dozë për një përdorim 12x10ml apo shishe 120ml

Është një pajisje mjekësore nga CE (sipas rregullores së EU).

Lexoni paralajmërimet dhe udhëzimet për një përdorim të kujdesshëm.

Autorizimi ministror u kërkua më 12/07/2017

KUR TË PËRDORET

Për të zbutur mukozën orofaringeale dhe për të luftuar kollën e thatë dhe atë produktive.

SI TË PËRDORET

Shishja

Të rriturit: një lugë me 10ml 2 ose 3 herë në ditë.

Fëmijët deri në 6 vjeç: një lugë 1 x 5ml 1 ose 2 herë në ditë.

Fëmijët mbi 6 vjeç: një lugë 1 x 5ml 2 ose 3 herë në ditë.

Ju rekomandojmë që ta tundni mirë shishen para përdorimit. Mbylleni shishen me kujdes pas përdorimit dhe konsumojeni brenda 2 muajve pas hapjes.

ÇKA PËRMBAN

Arabinogalaktant nga druri Larsh, Altea, Likeni Islandez, Gjethe delli, Ivy dhe Portokalli i Ëmbël dhe vajrat esenciale të Trumzës.

PAKETIMI

Shishje: 120ml

SHËNIME

Nuk përmban sheqer. Nuk përmban gluten dhe laktozë. E përshtatshme për vegan.

 

Përmbajtja mesatare 3 qese ose 30ml
Larch Arabinogalactans 450.0 mg
Ekstrakt i thatë i rrënjës Altea i titruar 30% polisaharide 300.0 mg
Ekstrakt i thatë i likeneve të Islandës i titruar 30% polisaharide 225.0 mg
Ektrakt i gjetheve të thataPlantaina të titruara 1% verascascide 150.0 mg
Ektrakt i gjetheve të thata Ivy të titruara 1% verascascide 150.0 mg
Vaj esencial i portokallit i ëmbël 12.0 mg
Vaj esencial i trumzës 4.5 mg

 

 

BiosLine - Sipas Funksionit

Trakti I frymëmarrjes dhe mbrojtjes natyrale

BiosLine - Sipas Linjes

Larimucil