Flora Balance Fast

Flora Balance Fast

Për ekuilibrim të shpejtë të zorrëve

Për të promovuar florën e favorshme të zorrëve, është e dobishme të lidhen probiotikët me prebiotikën. Të parat janë bakteret të favorshme të florës së zorrëve ndërsa kjo e fundit, si inulin dhe GOS, janë “ushqim” për bakteret, kështu që ato mund të shumohen më lehtë.

Falë pranisë së Lactobacillus acidophilus, Bifidobacteriumlongum dhe Saccharomyces boulardii dhe përqëndrimit të tyre të lartë (16 bilionë qeliza të gjalla për dozën ditore: 2 qese), Flora Balance Fast promovon ekuilibrim të shpejtë të zorrëve edhe në raste të çrregullimeve. Si shtesë për të moshuarit.

SKU: 973.
Category: .

KUR TË PËRDORET

Si shtesë në rastet e diarresë të shkaktuara nga antibiotikët, diarresë së udhëtarëve dhe diarresë së fëmijëve. Si shtesë për të moshuarit, të dobët ose persona me mbrojtje të zvogëluar, të cilët kanë probleme të përshtaten me ndryshimet në zakonet dietike.

SI TË PËRDORET

Merr 1 deri në 2 qese në ditë të tretura në gojë, mundësisht larg ushqimit.

ÇKA PËRMBAN

Një përzierje e probiotikëve të gjallë: Lactobacillus acidophilus, Bifidobacteriumlongum, Saccharomyces boulardii; Inulin, i cili është një polisaharid i nxjerrë nga rrënjët e çikores, është veçanërisht e dobishme për rritjen e enzimave probiotike.

SHËNIME

E lirë nga gluteni. E përshtatshme për vegjetarianët. Pa laktozë.
Lexoni udhëzimet në paketim.

Paketimi përmban: 10 qese (pluhur dhe merret direkt në gojë).

 

Përmbajtja mesatare 2 qese
Inulin nga cikori (Fibrulin) 1,500.0mg
Një përzierje e probiotikëve të gjallë:
Lactobacillus acidophilus La-14 (ATCC: SD 5212)
Bifidobacterium longum BB536 (ATCC: BAA-999)
Saccharomyces boulardii (CNCM: I – 3799)
Totali i qelizave të gjalla
16 bilione C.F.U.