PHYTODEPURA FORTE LIQUID

PHYTODEPURA FORTE LIQUID

Favorizon pastrimin e trupit

Ndotja, stresi, shprehitë e këqija dhe të nxituara, pirja e duhanit, mënyra e jetës së pakujdesshme – këto të gjitha janë shkaqet e ndërtimit të mbetjeve dhe toksinave të gjeneruara nga metabolizmi normal qelizor.

PhytoDepura Forte përmban qumësht të kokës së Phytosomiale dhe artiçok të cilat favorizojnë funksionet e pastrimit të trupit dhe kështu ndihmon eliminimin e toksinave.

PhytoDepura Forte është e lehtë dhe e shpejtë për tu përgatitur dhe ka shije të këndshme. Nuk përmban ngjyra artificiale, e as sheqer diabetik.

SKU: 374.
Category: .

MËLÇIA
Bima qumështore dhe artiÇoku së bashku me gentian dhe turmerik (shafran indian) përmirësojnë funksionimin e mëlçisë.

 

ZORRA
Furnitori promovon një lëkurë të shëndetshme.

 

TRAKTI URINAR
Mështekna ndihmon në kullimin e lëngjeve.

 

LËKURA
Aloe ka një efekt zbutës dhe qetësues në sistemin e tretjes dhe inulin, fibra prebiotike promovon ribalancimin e florës së zorreve. Gentian dhe turmerik gjithashtu kontribuojnë në funksionimin e tretjes së mirë.

 

KUR TË PËRDORET

Për të luftuar efektet e dëmshme të ndotjes, stresin, pirjen e duhanit, mënyra e jetës së pakujdesshme, shprehitë e gabuara ushqimore. Ne ndërrimin e sezonit.

SI TË PËRDORET

Një masë 20ml në ditë tretur në një gotë të madhe me ujë të vakët në bark të zbrazët, e preferuar si gjëja e parë që konsumoni në mëngjes. Herë pas here kur nevoja juaj për të detoksifikuar është më e madhe, atëherë 20ml në shishe të ujit ta merrni me vete dhe ta pini përgjatë ditës në mes të shujtave.

ÇKA PËRMBAN

Qumësht të kokës së Phytosomiale e titruar 15% në silybin, artiçok, mështekna, gentian, aloe dhe turmerik.

SHËNIME

Përiudha detoksifikuese ne kohën e ndërrimit te sezonës, para dietës apo për ndonjë kurim të mirëqenies.
Pa gluten. Pa laktozë. E përshtatshme për vegjetarianët.

Paketimi përmban: 500ml

 

Përmbajtja mesatare 40 ml
Ekstrakt i thatë i rrënjës Gentian të titruar 4:1 e.s. tit. 4:1  300,00 mg
Ekstrakt me gjethe artichoke të titulluar me 5-6% acid kafeoylquinic si acid klorogjenik  280,00 mg
Ekstrakt i thatë i qumështit të frutave fitosome titruar 15% në silybin 200,00 mg
Ekstrakt i thatë Fumitory 120,00 mg
Ekstrakt i thatë i gjethes Birch 100,00 mg
Inuli çikore 120,00 mg
Xhel aloe vera lëng sine 10.000,00 mg