Ultra Pep SOS FAME

Ultra Pep® SOS FAME është një suplement i ri ushqimor në formë të kubeve të shijshme me shije kakao që ndihmon në kontrollimin e dëshirës për ushqim dhe ngrënies së pakontrolluar, pavarësisht nga uria. Jep kënaqësi të menjëhershme, pasi përbërësit e tij aktiv kundërshtojnë ndjenjën e urisë.

Përmban Tryptofan dhe Griffonia, të titruar me 5-hidroksitriptofan, i cili ndihmon në kontrollimin e ndjenjës së urisë. Ekstrakti i kakaos promovon humor normal.
Përmban gjithashtu vaj esencial portokalli.

 

1654

Përshkrim

KUR TË PËRDORET

Si një ndihmë për kontrollin dhe humbjen e peshës trupore. Në rast kur ndjeni uri.

SI TË PËRDORET

Këshillohet që të merret një kub sipas nevojës duke e shkrirë ngadalë në gojë.

ÇKA PËRMBAN

Ekstrakt i thatë i titruar i farave të kakaos, Griffonia i titruar me 5-hidroksitriptofan, Triptofan, vaj esencial i ëmbël portokalli.

SHËNIME

Pa gluten. I përshtatshëm për veganë dhe vegjetarian.

Lexoni udhëzimet në paketë.

Paketimi: 14 kube

 

Përmbajtja mesatare Sasia 100g Sasia për shërbim (8,5g) %VD*
Kaloritë 2360 kJ 200 kJ 9
564 kcal 48 kcal
Yndyrë totale 45,6 g 3,9 g 6
nga të cilat yndyrat e ngopura 30,2 g 2,6 g 13
Total Karbohidrate 20,6 g 1,7 g 1
nga të cilat sheqer 0,1 g 0,0 g 0
Fiber 14 g 1,2 g 5
Proteinë 11,0 g 0,9 g 2
Kripë 0,02 g 0,9 g 0
*Përqindja e vlerave ditore bazohet në një dietë me 2000 kalori

 

 

BiosLine - Sipas Funksionit

Kontrollim i peshës

BiosLine - Sipas Linjes

Ultra Pep