VITACALM BUONANOTTE – ÇAJ

VITACALM BUONANOTTE – ÇAJ

Netë të qeta për ditë më të mirë

Gjumi i rehatshëm ju ndihmon të keni ditë më të mira. VitaCalm Buonanotte çaj është një kombinim i përkryer bimorë, i cili ndihmon në relaksimin fiziologjik dhe nxit një gjumë të qetë dhe të rehatshëm.

KUR TË PËRDORET

Rekomandohet për ata që përjetojnë gjumë të vështirë, të shqetësuar ose me ndërprerje.

SKU: 250.
Category: .

SI TË PËRDORET

Zhyteni filterin në një gotë me ujë të vluar, lëreni të lëshojë 5 deri 10 minuta. Për efekt më të mirë mbulojeni gotën gjatë kohës së veprimit të filterit. Preferohet të ëmbëlsohet me mjaltë. Rekomandohet të pihet në mbrëmje, ose sipas nevojës.

Gjithashtu mund të pihet i ftohtë, për shkak se efekti mbetet i njejtë.

ÇKA PËRMBAN

Lule Kamomili, fleta të lules Pasifiora, lëvore portokalli, murriz, rrënjë të bimës Valeriana, bima Melisa, lule të portokallit të ëmbël.

SHËNIME

Shije Portokalli.

Pa gluten. Pa laktozë. I përshtatshëm për veganë.

Lexoni udhëzimet në paketë.

Paketimi përmban: 20 filtera

 

Përmbajtja mesatare 1 qese
Lule Kamomilit f.c. 594,0 mg
Gjethe Passiflora f.c. 432,0 mg
Perikarpi portokalli f.c. 180,0 mg
Gjethet te balsamit të limonit f.c. 180,0 mg
Lule dhe gjethe murrizi f.c. 180 mg
Rrënja Valeriane f.c. 18,0 mg
Lule të ëmbla portokalli f.c. 36,0 mg