Vitamin C 1000mg Rosehips

Vitamin C 1000mg Rosehips

Vitamina C është antioksidues i tretshëm në ujë më veçori të mëdha. Është dëshmuar të jetë efektive në trajtimin e proble- meve të ndryshme shëndetësore dhe luan rol të rëndësishëm në funksionimin e duhur të sistemit imunitar, dhe është veçanërisht jetike në muajt e dimrit. Secila tabletë përmban 1000mg vitaminë C dhe 15mg kaça.

Trupi i njeriut nuk është i aftë që ta krijojë vitaminën C nga vetvetja, dhe nuk ruan vitaminën C. Prandaj është e rëndë- sishme që të merrni vitaminën C në dietën tuaj ditore.

 

SKU: 265.
Category: .

VITAMINA C

 • Kontribuon në funksionimin normal të sistemit imun,
 • Mbron qelizat nga dëmi oksidues, falë veçorive antioksi- duese,
 • Ndihmon reduktimin e lodhjes dhe plogështisë,
 • Ndihmon mirëmbajtjen e funksionimit të duhur të sistemit nervor qendror.
 • Mbështet funksionimin normal psikologjik,
 • Forcon mbështetjen dhe performancën imune para, gjatë dhe pas aktivitetit fizik,
 • I kontribuon metabolizmit energji-dhënës,
 • Ndihmon vitaminës E në reduktimit, d.m.th, bllokimin e dëmit të shkaktuar nga radikalet e lira. Ndërtimi i radikaleve të lira përgjatë kohës është përgjegjës për procesin e plakjes.
 • Përmirëson absorbimin e hekurit dhe vitaminës
 • Merr pjesë ne sintezën e kolagjenit dhe rrit prodhimin e të njëjtit.
 • Promovon shërimin e prerjeve, gërvishtjeve dhe plagëve,
 • Ndihmon në luftimin e infektimeve

Preferohet të merret 1 tabletë në ditë me ushqim ose ujë.