Omega – 3

Omega – 3

MEGA-1 GJITHÇKA NË NJË TABLETË

Mega 1 është një formulë speciale multivitaminoze me minerale. Secila tabletë siguron: 27 ushqyes esencial, Vitaminat B-Kompleks dhe C, plus 13 minerale esenciale duke përfshirë kromin, selenin dhe zinkun. Të gjitha në bazë natyrore të bioflavonoideve, rutinës, kaçave, majës, leshterikut dhe dolomitit.

A punoni shumë? A jeni gjithmonë për ngut dhe ndjeheni të lodhur? Nëse nuk merrni mjaftueshëm vlera ushqyese kjo nuk do të përmirësohet kurrë. Kjo është arsyeja pse kemi zhvilluar Vitaking Mega1 multivitaminë, që i rekomandohet secilit person të moshës ndërmjet 14 dhe 60 vjecare.

 

SKU: 287.
Category: .

Është një formulë vërtetë komplekse me 27 vitamine, minerale dhe elemente të ndryshme dhe me materie të ndryshme ushqyese të rëndësishme.

PËRDORIMI

Doza e rekomanduar është 1 tabletë në ditë