VITAMINA D3 2000IU

VITAMINA D3 2000IU

Vitamina D, zakonisht njihet si vitamin e rrezeve të diellit. Ajo kontribon ne sistemin imunitar dhe em ocional. Profesionistët e fushës së mjeksis ane e mbanë botës kane konstatuar rëndësinë e madhe të kësaj vitamin për trupin e njeriut. Vitamina D3- ndihmon në përthithjen e kalciumit dhe fosforit, kontrollon sasinë e kalciumit në gjak si dhe permirson imunitetin.
Mirëmban funksionet e muskujve dhe forcon ndarjen e qelizave.
Nëse jetoni në një qytet me shkallë të lartë të smogut rekomandohet që doza ditore e vitamins D3 të rritet në mënyrë që të parandaloni sëmundjet ose efektet tjera të dëmshme që vijnë si pasojë e ajrit të pa pastër.
Çdo kapsulë përmban 1000 IU vitamin D.

PËRDORIMI

Doza e rekomanduar është 1 kapsulë në ditë

SKU: 263.
Category: .