BIMA ECHINACEA

BIMA ECHINACEA

Bima Echinacea është një bimë qindra vite e vjetër , e përdorur nga amerikanët vendas për shkak dobive të shumta të saj për imunitetin e njeriut.
Bima e fuqishme Echinacea është e mbushur me plot antioksidues. Ajo përdoret si bimë për rritjen e imunitetit falë poliskarideve , alkamideve
dhe flavnoideve të saja natyrore. Mbështetni shëndetin e trupit tuaj me mbrojtjen natyrore Echinacae nga Vitaking.Cdo kapsulë përmban 400 mg Echinacea

PËRDORIMI

Doza e rekomanduar është 1 tabletë në ditë, me ushqim ose ujë.

SKU: 297.
Category: .