VITAMINA B12

VITAMINA B12

Vitamina B12 është shumë e rëndësishme sepse ndihmon në kriijimin e rruzave të kuqe të gjakut, të cilat përçojnë oksigjenin ne të gjitha pjesët e trupit, gjë që ndikon në rritjen e energjisë së pergjithshme. Gjithashtu mbështet edhe shëndetin kardiovaskular.
Vitamina B-12 është e nevojshme të mirret nga të gjithë njerëzit e në veçanti nga ata që hanë sasi më të mëdha mishi dhe nga femrat që përdorin tableta contraceptive.

 

SKU: 269.
Category: .

B-12 kontribon në proceset jetike si :
Prodhimi i energjisë
Funksionimi normal i sistemit nervorë
Normal hormocistein metabolism
Formimi normal i rruzave të kuqe të kuqe të gjakut
Funksionimi normal i sistemit imunitar
Zvogëlimi i lodhjes dhe plogështisë
Ndarjen e qelizave

PËRDORIMI
Doza e rekomanduar është 1 kapsulë në ditë