GINKGO BILOBA

GINKGO BILOBA

Ginkgo Biloba është një bimë virtuoze e cila ka efekt antioksidues dhe është përdorur në 5000 vitet e fundit në artet shëruese kineze.
Kjo bimë ndihmon qarkullimin e gjakut deri te truri, duke mbështetur kështu funksionimin e kujtesës, mprehtësinë mendore, inkurajon koncentrimin dhe mbron funksionin kognitiv.
Ajo mund të ndihmoj në përmirësimin e funksioneve të trurit në kohën e pleqërisë.

PËRDORIMI

Doza e rekomanduar është 1 tabletë në ditë, me ushqim ose ujë.

SKU: 293.
Category: .