Hyaluronic Acid + Collagen [NEW]

Hyaluronic Acid + Collagen [NEW]

Përmban Acid Hialuronik dhe Kolagjen. Acidi Hialuronik dhe Kolagjeni janë blloqet më të rëndësishme ndërtuese të indeve lidhese. Kryesisht për atletët, punëtorët fizikë dhe njerëzit mbi moshën 40 vjeç, kjo shtesë është shumë e dobishme.

Acid Hyaluronic + Kolagjen përmban:
30 mg acid hialuronik;
140 mg kolagjen.

Përdorimi: 1 kapsulë në ditë

Paketimi: 60 kapsula

Category: .