TURMERIC

TURMERIC

Tradicionalisht i përdorur në gatim si mëlmesë këri, herbalistët e përdorin turmerikun si tonik të mëlçisë dhe si zbutës të sistemit gastrointestinal.
Çelësi te përfitimet e turmerikut duket të jetë koncentrimi i lartë i kompozimeve natyrore të njohura si kurkuminoide, që posedojnë aftësi të fuqishme antioksiduese. Ajo ndihmon në funksionimin normal të enteronit, tretjes dhe komfortit intestinal.
Për ta përmirësuar absorbimin e turmerikut ju mund ta merrni atë me vitamina që përmirësojnë absorbimin e materieve ushqyese.

PËRDORIMI

Doza e rekomanduar është 2 tableta në ditë

SKU: 294.
Category: .