Acerola Vitamin C-500

Acerola Vitamin C-500

Acerola Vitaminë C-500 – Me aromë mjedre

Acerola C-500 kompleks, është burim bimore i Vitaminës C Kompleks, me cilësi të lartë dhe fuqi; përveç vitaminës C përmban bioflavonoide agrumesh, të cilat ndihmojnë në përthithjen e vitaminës C, rutinës dhe hesperidinës, si dhe acerolës dhe mjedrës, duke e bërë atë një kompleks me të vërtetë superior të vitaminës C.

 

SKU: 1167.
Category: .

Vitamin C is a water soluble antioxidant of great potency. It has proven to be effective in the treatment of various health issues and plays a particularly important role in the proper functioning of the immune system, so it is especially vital in the winter months.

Këto tableta të përtypshme Acerola janë një formë shumë e shijshme e vitaminës C dhe janë të preferuarat e nënave me fëmijë të vegjël, sepse ua bën më të lehtë, që ta drejtojnë fëmijën e tyre drejt një mënyre të shëndetshme jetese.

Paketimi: 40 tableta pertypese.

Përdorimi: 1 tabletë përtypëse në ditë.