C-1000 + D-4000 Complex

C-1000 + D-4000 Complex

Vitamina C dhe Vitamina D në të njëjtën kohë! Unike në treg!

Çdo tabletë përmban 1000mg vitaminë C, 4000NE vitaminë D dhe 50mg bioflavonoide agrumesh! Cilësi e shkëlqyeshme, përmbajtje e lartë e përbërësit aktiv.
Vitamina C dhe vitamina D kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar. Këto vitamina janë të nevojshme në çdo stinë, pavarësisht nga mosha apo gjinia!

SKU: 1180.
Category: .