CALCIUM MAGNESIUM AND ZINC

CALCIUM MAGNESIUM AND ZINC

Kalciumi dhe Magnezi ndihmojnë shëndetin e eshtrave ndërsa zinku është esencial në ndarjen dhe rritjen e qelizave dhe mbeshtet
sistemin imunitar.

Funksioni më i rëndësishëm i kalciumit përfshinë mirëmbajtjen e shëndetit skeletorë ndërsa pjesa tjetër e mbetur e kalciumit jashtë eshtrave, bën kombinime të mëdha në funksionet jetike të trupit.

SKU: 266.
Category: .

Magnezi është i përfshirë në më shumë se 300 funksione të enzimave në trupin e njeriut. Elemente dhe ushqyes qenësorë nevoiten për transmetimin e impulsive të nervave, rregulluesve të temperatures, detoksifikimit, prodhimit të energjisë dhe në formimin e eshtrave dhe dhëmbëve të shëndetshëm.

Gjithashtu ka ndikim në shëndetin kardiovaskular.

Zinku luan rol të rëndësishëm në procese të ndryshme biologjike.

PËRDORIMI

Doza e rekomanduar është 3 tableta ne ditë