VitaCalm Buonanotte Drops

VitaCalm Buonanotte Drops

Gjumë i qetë për ditë më të mira. Për të rriturit dhe fëmijët

Pushimi i qetë lejon përballjen e ditës në formën më të mirë të mundshme.

VitaCalm Buonanotte është shtesë ushqimore me Valerian, Passiflora, Livando, Lime dhe Melissa të titruar dhe ekstrakte të standardizuara bimore. Bimë nga tradita barishtore, të njohur për aftësinë e tyre për të promovuar relaksim dhe gjumë të qetë. Këto ekstrakte janë përzier me shkathtësi në ekstraktin e holluar të kamomilit që, përveç promovimit të gjumit, i jep produktit një shije shumë të këndshme.
Mund të shtohet në ujë dhe lëngje të tjera dhe mund të përdoret në mbrëmje si një alternative e vlefshme për çajrat bimorë tradicional. Formula e saj e veçantë rekomandohet për të zgjedhur tensionet e ditës dhe për të promovuar relaksim te fëmijët, prej moshës 3 vjeçare dhe më lartë, tek të rriturit dhe moshuarit.

SKU: 1005.
Category: .

KUR TË PËRDORET

Për të promovuar pushimin e natës, në rast të gjumit të ndërprerë ose të shqetësuar. Për të rritur dhe fëmijë.

SI TË PËRDORET

Fëmijët (nga mosha 3 vjeç): 20 pika
Fëmijët nga 12 vjeç: 40 pika
Të rriturit: 60 pika

Hollojeni me pak ujë, çaj bimor ose lëngje të tjera, natën para se të shkoni në shtrat.

ÇKA PËRMBAN

Likene Islandeze të titruar me Vitamin D3, vitamin E.

Një pako përmban: 50 ml

SHËNIME

Pa Glutenë dhe Laktozë

I përshtatëshme për vegjetarianët.

PAKETIMI: 50ml

 

Përmbajtja mesatare 60 pika
Ekstrakt Chamomilei të holluar me ujë 500,00 mg
Bari Passiflora me ekstrakte të thata lulesh të titruara me flavonoide totale 4% si vitexin 100,00 mg
Ekstrakt i thatë i rrënjëve Valerian titruar me 0.8% acide valerenike 100,00 mg
Ekstrakt i gjetheve të thata Melissa të titruar me 4% derivate të plotë hidroksicinamik si acid rosmarinik 100,00 mg
Ekstrakt i thatë i luleve të limonit titruar  me flavonoide totale 1% si rutin  50,00 mg
Kostrakt me lule livande të thatë E / D 1: 4 25,00 mg
Vaj esencial i portokallit i ëmbël  5,00 mg