Blood Pressure Monitors BP-500

Blood Pressure Monitors BP-500

SKU: 1196.
Category: .

PËRSHKRIMI

Aparat për matjen e tensionit të gjakut në pjesën e kyçit të dorës me ekran dhe komplet automatik.

Tepër i saktë. I lehtë për t’u përdorur: matë tensionin sapo të shtypësh butonin.

Ka ekran të madh LCD dhe të lehtë për t’u lexuar.

Memorie që ruan matjet sipas datës dhe orës si dhe mesataren e tri matjeve të fundit.

Në memorie ruan edhe 120 matje për një përdorues apo 60 matje për dy përdorues.

Tregues i pulsit të çrregullt dhe tensionit të gjakut duke i krahasuar me vlerat referente.

 

DETAJET TEKNIKE

Memoria: 2×60 memorie sipas datës dhe orës

Lidhësja e dorës: 13,5 – 21,5 cm

Mesatarja e: 3 matjeve të fundit

Kuti mbrojtëse.

Bateria e përfshirë: 2 bateri (AA)

Saktësia e tensionit:  ± 3 mmHg

Saktësia e rrahjeve të zemrës: ± 5%

Garancioni: 2 vjet

Shënime:

Të dhënat teknike janë treguese dhe nuk kanë vlerë kontraktuese. Të gjitha informacionet e dhëna në ueb faqe dhe në dokumente që mund të shkarkohen apo mund të shihen online të cilat kanë të bëjnë me pajisje medicinale nuk janë të karakterit apo natyrës reklamuese.

Në çfarëdo forme që bëhen, e gjithë përmbajtja ka natyrë informuese dhe u drejtohet specifikisht mjekëve farmacistë dhe profesionistëve të fushës. Një kohëzgjatje tjetër e Garancionit mund të ofrohet nga kompania.

NORDITALIA mban të drejtat për të ndryshuar të dhënat teknike, funksionale, të performancës si dhe ato estetike pa asnjë njoftim.

Kodi i rishikimit: Ed. 01/17