Blood Pressure Monitors BP-1000

Blood Pressure Monitors BP-1000

SKU: 1195.
Category: .

PËRSHKRIMI

Aparat për matjen e tensionit të gjakut në pjesën e sipërme të dorës me ekran dhe komplet automatik.

Tepër i saktë. I lehtë për t’u përdorur: matë tensionin sapo të shtypësh butonin.

Ka ekran të madh LCD dhe të lehtë për t’u lexuar.

Në memorie ruan 120 matje sipas datës dhe orës si dhe mesataren e tri matjeve të fundit.

Tregues i pulsit të çrregullt dhe tensionit të gjakut duke i krahasuar me vlerat referente.

 

DETAJET TEKNIKE

Memoria: 120 sipas datës dhe orës

Lidhësja e dorës:  22-36 cm

Mesatarja e: 3 matjeve të fundit

Tregues i vlerave të tensionit në pajtim me OBSH*.

Çantë mbrojtëse.

Bateria e përfshirë: 4 bateri (AA)

Saktësia e tensionit: ± 3 mmHg

Saktësia e rrahjeve të zemrës: ± 5%

Përputhet me standardet: EN 1060-1, -3

Garancioni: 2 vjet

Shënime: *Organizata Botërore e Shëndetësisë

Të dhënat teknike janë vetëm treguese dhe nuk kanë vlerë kontraktuese. Të gjitha informacionet e dhëna në ueb faqe dhe në dokumente që mund të shkarkohen apo mund të shihen online të cilat kanë të bëjnë me pajisje medicinale nuk janë të karakterit apo natyrës reklamuese.

Në çfarëdo forme që bëhen, e gjithë përmbajtja ka natyrë informuese dhe u drejtohet specifikisht mjekëve farmacistë dhe profesionistëve të fushës. Një kohëzgjatje tjetër e Garancionit mund të ofrohet nga kompania.

NORDITALIA mban të drejtat për të ndryshuar të dhënat teknike, funksionale, të performancës si dhe ato estetike pa asnjë njoftim.

Kodi i rishikimit: 01/17