BioKap Shampoo for Frequent Use

BioKap Shampoo for Frequent Use

Me vaj të bajameve të ëmbla dhe Yucca* për përdorim të rregullt

BioKap Shampoo For Frequent Use përmban vaj të ëmbël të bajameve dhe ekstrakt të Althea organike që kanë një veprim qetësues. Përmban ekstrakte organike lulesh pasioni që kanë veti hidratuese dhe restauruese. Yucca saponins siguron veprim delikat për pastrimin e flokëve, e kombinuar me veprim pastrimi të lëkurës të Iceland Moss dhe rozmarinës organike dhe Melaleuca Alternifolia organike vaj esencial (pastrues).

SKU: 39.
Category: .

KUR TË PËRDORET

E përshtatshme për përdorim të vazhdueshëm..

SI TË PËRDORET

Përdore në flokë të lagët, masazhoni për disa sekonda dhe i shpërlani.

ÇKA PËRMBAN

Vaj të bajameve të ëmbla, Ekstrakt të Altea organike (zbutës), ekstrakt të lules së pasionit, rrush dhe ananas (hidratues) Yucca saponins (pastrim), ekstract të Liken Islandeze, vaj esencial i rozmarinës organike, vaj organik esencial të Melaleuca alternifolia (pastrues)

SHËNIM

BioKap garanton që nuk përmban: peg, silikon, parabene, sles, nikel. T testuar në mënyrë dermatologjike.

Lexo udhëzimet në pako.

Paketimi përmban: 100ml