BioKap Anticaduta Hair Reinforcing Vials

BioKap Anticaduta Hair Reinforcing Vials

Me Tricofolti,  me ekstrakt të Olax disitiflora*, Saw Palmeto*, fara kungulli dhe Vitamina PP për të forcuar dhe mbrojtur flokët.

BioKap Anticaduta Fiale Rinfororcing Vials është një formulë specifike kozmetike e pasur me Tricofolti ® (Tërësi me vajë fare lire, bakër dhe biotin), me ekstrakt të Olax disitiflora, kininë, capsicum, achillea dhe urtica së bashku me farë të kungullit dhe palmë për të forcuar dhe mbrojtur flokët tuaj. Bazohet në përbërës vegjetalë për bukurinë e flokëve tuaj.

SKU: 213.
Category: .

KUR TË PËRDORET

Për të trashur dhe forcuar flokët tuaj.

SI TË PËRDORET

Produkti mund të aplikohet si në flokët e lagur ashtu edhe në ato të thata.

6 shishet e para: Një shishe çdo ditë. 6 shishet e dytaçdo 3 ditë nga një shishe.

Për rezultatet më të mira, ju duhet që ta përsërisni ciklin së paku dy herë në vit.

ÇKA PËRMBAN

Tricofoltil compleks me vaj liri, hekër dhe D-biotin, ekstrakte të Olax dissitiflora, ekstrakte chine, Capsium, Achillea, Nettle, Hardhi organike të gjelbër, farë të kungullit, palmë dhe vitaminë PP.

SHËNIM

BioKap garanton që nuk përmban: peg, silikonë, paraben, SLES. I testuar për nikel. I testuar dermatologjikisht.

Lexo udhëzimet në pako.

Paketimi përmban: 12 shishe të vogla me nga 7 ML.