BioKap Repairing and Restructuring oil

BioKap Repairing and Restructuring oil

Me Fitokeratinë nga Orizi dhe vaji organik i bajameve të ëmbla për flokë të thatë dhe të dëmtuar

Pikat e bukurisë së BioKap Repairing and Restructuring oil riparojnë dhe ristrukturojnë flokët tuaj, përmban Fitokeratin nga orizi, “Keratin vegjtalë” të veçantë që krijon barrierë natyrore mbrojtëse dhe ristrukturon fibrat e flokëve. Formulimi i veçantë është dizejnuar që të forcojë flokët nga rrënjët deri në fund, produkt i përkryer për flokë të tharë dhe të dëmtuar dhe është për përdorim të vazhdueshëm.

Formulim special dy fazor. Në njërën anë, vaji organik i bajames së ëmbël dhe ceramidet vegjetale përmirësojnë shkëlqimin dhe i bëjnë flokët tuaj të ndritshëm, në anën tjetër, tiparet e saj proteinat e hidrolizuara që rrjedhin nga orizi dhe glicerinë bimore me veti hidratuese dhe zbutëse.

SKU: 451.
Category: .

KUR TË PËRDORET

Për flokë thatë, të brishtë dhe për të ndihmuar në parandalimin e ndarjeve në maja.

SI TË PËRDORET

Mund të aplikohet në flokë të lagur për ta mbrojtur atë nga nxehtësia e tharësit ose të përdoret në flokë të thatë për të shtuar shkëlqim dhe për të përkufizuar stilimin e flokëve tuaj. Tundeni para se ta përdorni.

ÇKA PËRMBAN

Fitokeratinë të orizit, vaj organik të bajameve të ëmbla, veremide të perimeve nga vaji i ullirit, vaj organik të arganit, betaine me prejardhje bimore.

SHËNIM

BioKap garanton që nuk përmban: Peg, parabene, Sles, Nikel i testuar. I testuar në mënyrë dermatologjike.

Lexo udhëzimet në pako.

Paketimi përmban 125ml