BioKap Detyoxifying Black Shampoo

BioKap Detyoxifying Black Shampoo

Patron skalpin plotësisht

Ndotjea, tymi, papastërtitë dhe sebumi i tepërt që mund të akumulohen në skalpin tuaj, duke e zvogëluar volumin dhe shkëlqimin e flokëve. Detyoxifying Black Shampoo në mënyrë specifike është formuluar të pastrojë kokën tuaj dhe të zvogëlojë kruarjen, duke e rivendosur vitalitetin, mirëqenien dhe shkëlqimin tek të dyja, lëkurë dhe flokë.

E përshtatshme për të gjitha llojet e flokëve, ky Black Shampoo kombinon efektin detoksifikues dhe pastrues të argjilës së zezë me vetitë e papastërtisë dhe thithjes së papastërtisë të qymyrgurit. Derivati i perimeve të Xylitol dhe Panthenol kontribuojnë në zvogëlimin e kruajtjes dhe skuqjes, ndërsa mentolli dhe vaji esencial i rozmarinës hidraton dhe rifreskon, duke dhënë ndjenjën e rehatisë  dhe mirëqeniesë lëkurës dhe flokëve.

SKU: 453.
Category: .

Ngjyra e errët e shamponit është rezultat i pluhurit të tij të qymyrit. Ajo e shpërlanë dhe nuk e ndryshon ngjyrën tuaj të flokëve, të ngjyrosur apo natyrale.

KUR TË PËRDORET

Mbi lëkurëm të papastër me sebum të tepërt dhe mbetje të tymit. Për njerëzit që jetojnë ne mjedise të papastra apo punojnë ne vende me pluhur.

SI TË PËRDORET

Përdore në flokë të lagët, masazhoni dhe i shpërlani. Është e përshtatshme për të dytë, burrat dhe gratë dhe për çdo lloj të flokëve, duke përfshirë edhe flokët e ngjyrosur. Në rast të përdorimit, tunde shishen dhe kthejeni atë përmbys për disa sekonda.

ÇKA PËRMBAN

Karbon bambuje vegjetal, argjilë të zezë, derivat xylitol perimesh, panthenol, mentoll, ekstrakt të rozmarinës organike.

SHËNIM

Ngjyra e shamponit është për shkak të pluhurit të qymyrgurit dhe të argjilës. Eliminohet deri sa të shpërlahet, pa pasur efekt në ngjyrën natyrale apo në flokët e trajtuar.

Paketimi përmban: 200 ml