BioKap Anti-Dandruff Shampoo

BioKap Anti-Dandruff Shampoo

Me Shelg dhe Agave* për zbokth të thatë dhe të yndyrshëm

Formula e veçantë pastruese ndihmon kundër zbokthit duke respektuar fiziologjinë natyrale të skaplit. Ekstraktet e vajit dhe bimëve të përfshira në BioKap luajnë një rol integrues (balancimi i sebumit, pastrimi, ferskimi dhe forcimi) për mirëqenien e flokëve dhe të skalpit.

Ndihmon normalizimin e sebumit në kokë. Ekstrakti i Helichrysum dhe vajrat esenciale organike të Melaleuca* Alternifolia* dhe rozmarinës veprojnë në pastrimin e lëkurës. Mentolli jep një ndjesi të këndshme të freskisë pasi vepron kundër kruajtjes, deri sa ekstraktet e kaktusit, dhe Agave* kanë një efekt normalizues të sebumit në flokë dhe kokë. Formula është pasuruar nga xheli organik Aloe Vera, me veprim mbrojtes ndaj skalpti.

SKU: 41.
Category: .

KUR TË PËRDORET

Në rastet kur keni flokë të yndrshme dhe zbokth.

SI TË PËRDORET

Aplikojeni në flokë të lagur, masazhojni për disa sekonda dhe shpërlajeni.

ÇKA PËRMBAN

Ekstrakt shelgu (balancimi i sebumit), Ekstrakt të lule kashtës, Vaj esencial të rozmarinës organike, Melaleuca organike, vaj esencial të alternifolia (pastrimi në nivelin e folikulit), Mentoll (freskim i lëkurës), ekstrakt të kaktusit, brinjë organike * balancim i sebumit, anti oksidant, gjallërues).

SHËNIM

BioKap garanton që nuk përmban: peg, silikon, parabenenD, sles, nikel, është e testuar në mënyrë dermatologjke.

Lexo udhëzimet në pako.

Paktimi përmban: 200ml