BIOKAP NUTRICOLOR HAIR DYE

BIOKAP NUTRICOLOR HAIR DYE

Ngjyra të ngrohta, me shkëlqim dhe natyrale.

BioKap Nutricolor Hair Dye është një aleat me vlerë për ngjyrosjen dhe bukurinë e flokëve. Formula e saj ekskluzive me përbërës bimor dhe tolerueshmëri të lartë ndaj lëkurës, ushqen dhe riparon flokët gjatë ngjyrosje, duke i mbuluar thinjat në mënyrë të përkryer.

Me TRICOREPAIR një kompleks me proteinë orizi, shelgje dhe acide lipofilike të frutave, e pasur me vaj Argani nga ferma organike, ushqen flokët dhe i bënë ato më të buta dhe me shkëlqim.

 

SKU: N/A.
Category: .

KUR TË PËRDORET

Për të mbuluar thinjat në mënyrë të përkryer, menjëherë që në përdorimin e parë, po ashtu edhe për qëndrueshmëri të gjatë ngjyrës.

SI TË PËRDORET

Përdorimi i ngjyrës BioKap Nutricolor është shumë praktike. Thjesht, në shishen Nutrifix hidhni përmbajtjen e ngjyrës nga tubi dhe tundeni mirë të gjithë përmbjtjen. Pastaj visheni mantelin mbrojtës dhe filloni procesin e ngjyrsojes, gjithmonë duke ndjekur udhëzimet në pako.

ÇKA PËRMBAN

Përmban TRICOREPAIR një kompleks me proteina orizi me një veprim ristrukturimi, derivati i shelgut me veprim mbrojtës ndaj ngjyres dhe acide lipofilike të frutave që kujdesen për lëkurën e kokës gjatë aplikimit të ngjyrës. Falë përmbajtjes së lartë të acideve yndyrore të pangopura dhe vitaminës E, vaji Argan mbron, ristrukturon dhe i bën flokët të brishtë më shkëlqim.

Përmban vaj Argani, proteina bimore gruri, soje, oriz dhe tërshërë, Lactosafe (acide lipofilike të frutave me efek në zbutjen e lëkurës) dhe ekstrake shelgu.

SHËNIME

Pa amoniak, Resorcin dhe Parabene.

E testuar për Nikel. E testuar në mënyrë dermatologjike.

Para se ta përdorni produktin, me kujdes lexoni udhëzimet në pako. Gjithmonë bëni testin e ndjeshmërisë 48 orë para çdo aplikimi.

Paketimi përmban: 140 ML

22 nuanca