BioKap Anticaduta Miglio Uomo Forte

BioKap Anticaduta Miglio Uomo Forte

Për flokë dhe thonj të shëndetshëm

Formulë e re e përmirësuar

+ 100% Cistine + 100% Metionina + Silikon organik dhe Silikon nga Bambu

Arsyet e rënies së tepërt të flokëve dallojnë te meshkujt dhe te femrat, prandaj suplementet BioKap® Miglio janë në dispozicion në dy përbërje specifike, që ndërthurin një “zemër” të përbashkët me lëndë ushqyese të veçantë për të arritur kërkesat e suplementeve të ndryshme ushqyese.

Mes shkaktarëve kryesorë të humbjes së flokëve te meshkujt e gjejmë transformimin e lartë të testosteronit në dihidrotestosteron (DHT), i cili mund të shkaktohet nga faktorët gjenetik dhe socio-mjedisor.

SKU: 1271.
Category: .

BioKap® Miglio Uomo Forte është një suplement ushqimor i formuluar posaçërisht për meshkujt me përbërës aktivë natyrorë të cilët ndihmojnë që flokët të jenë më të fortë dhe më voluminoz.

Përmban Tricofoltil®, një kompleks i bazuar në Vajin e Farës së Lirit të pasura me Acid Alfa-Linolenik, me Bakër i cili kontribuon për pigmentin normal të flokëve dhe Biotina e cila kontribuon në mbajtjen e flokëve normal. Formula është pasuruar me Taurinë, aminoacide të squfurit siç janë Cistina dhe Metionina, dhe Fitoekstraktet e Melit, Shega, me një veprim antioksidant, dhe Serenoa. Silikoni organik nga Bambu, Zinku dhe Seleni e kompletojnë përmbajtjen duke ndihmuar në mirëmbajtjen normale të thonjve dhe flokëve.

KUR TË PËRDORET

Në rast të humbjes së tepërt të flokëve dhe thonjve të brishtë që thyhen shpejt.

SI TË  PËRDORET

2 kapsula në ditë me pak ujë ose ndonjë lëng tjetër, preferohet gjatë ushqimit.

ÇKA PËRMBAN

Fito-ekstrakte te Melit, Shege dhe Serenoa, L-Cistine, L-Metionine, Taurinë, Acid Para-Aminobenzoik, Zink, Selen, Silikon Organik nga Bambu dhe Tricofoltil® kompleks i bazuar ne Fije Liri, Bakër dhe Biotin.

SHËNIME

Pa Glutenë dhe Laktozë.

I përshtatëshme për vegjetarianët.

Lexoni udhëzimet në paketim.

PAKETIMI: 60 tableta

PËRMBAJTJA

Përmbajtja mesatare 2 tablet % NRVs
L-Cystine 200,00 mg
Taurinë 60,00 mg
L-Methionine 50,00 mg
Acid Para-Aminobenzoik 40,00 mg
Vitamin E 9,00 mg 75
ZinK 6,60 mg 66
Beta-karotene 5,20 mg
Selen 40,00 mcg 72
Vaj pulpi i frutit të Melit në vajin e embrionit të grurit 300,00 mcg
Tricofoltil® 101,65 mg
      Nga i cili:
      Vaj i Farës së Lirit 100,0 mg
      I titruar me Acid Alfa-Linolenik (AAL) 61,00 mg 120
      Bakër 1,2 mg 120
      Biotin 450,00 mcg 900
Vaj nga fara e Kungullit 124,00 mg
Ekstrakt i barit të thatë Ekuisetum 40,00 mg
Ekstrakt nga lipidet e frutit Serenoa të titruar me 88-95% acide yndyrore 40,00 mg
*Vlera e Referencës Ushqyese