BioKap Shampoo for Greasy Hair

BioKap Shampoo for Greasy Hair

BioKap Shampo për Flokë të Yndyrshme

Ka përmbajtje nga Bredhi i Argjendtë dhe Rozmarina për normalizimin e sekretimit të tepërt të sebumit

BioKap ® Shampo për Flokë të Yndyrshme ka përmbajtje nga Bredhi i Argjendtë që ndihmon në zvogëlimin e krijimit të tepërt të sebumit në lëkurën e kokës; Acide Frutore që kanë një veprim shtresues dhe rigjenerues; ekstrakte të Myshkut Islandez, Rozmarinës dhe Rrodhes së madhe (burdock) që e pastrojnë lëkurën; vajërat esenciale nga Mentolli dhe Bima e Çajit Melaleuca alternifolia luajnë një rol freskues. Formula është pasuruar me xhel organik nga Aloe Vera, që ka veprim mbrojtës të lëkurës së kokës.

SKU: 40.
Category: .

KUR DUHET TË PËRDORET

Për flokë të rënduar nga sekretimi dhjamor, yndyrë e tepruar.

MËNYRA E PËRDORIMIT

Aplikojeni në flokë të lagura, bëni masazh për disa sekonda dhe shpëlajeni.

ÇFARË PËRMBAN

Ekstrakte të bredhit të argjendtë dhe cysteine (balancon sebumin); acide frutore (shtresuese), ekstrakte të Likeneve Islandeze, Rozmarinë organike dhe Rrodhe të madhe organike (pastruese); Mentoll, vajëra esenciale nga Rozmarina, vajëra esenciale nga Bima e Çajit Melaleuca alternifolia (freskon dhe gjallëron lëkurën e kokës).

SHËNIME

BioKap ® Garanton që: nuk përmban polietilen glikol (PEG), nuk përmban silikon, nuk përmban preservativë (Paraben), nuk përmban sodium laureth sulfate (SLES), është i testuar për nikel, është i testuar dermatologjikisht.

Sasia: 200 ml

Lexoni udhëzimet në paketim.