BioKap Anticaduta Miglio Donna Forte

BioKap Anticaduta Miglio Donna Forte

Për flokë dhe thonj të shëndetshëm

Formulë e re e përmirësuar

+ 100% Cistine + 100% Metionina + Silikon organik dhe Silikon nga Bambu

Arsyet e rënies së tepërt të flokëve dallojnë te meshkujt dhe te femrat, prandaj suplementet BioKap® Miglio janë në dispozicion në dy përbërje specifike, që ndërthurin një “zemër” të përbashkët me lëndë ushqyese të veçantë për të arritur kërkesat e suplementeve të ndryshme ushqyese. Te femrat për shembull, humbja e flokëve më së shumti lidhet me ndryshimet hormonale, çrregullimet e tiroides, anemia, drogat, dieta (ushqimi) i dobët apo humbja e papritur e peshës.

SKU: 1272.
Category: .

BioKap® Anticaduta Miglio Donna Forte, prandaj, është një suplement ushqimor i formuluar posaçërisht për femrat me Tricofoltil® kompleks, i bazuar në Vajin e Farës së Lirit të pasura me Acid Alfa-Linolenik, Bakër i cili kontribuon për pigmentin normal të flokëve dhe Biotina e cila kontribuon në mirëmbajtjen e flokëve normale. Përmban Hekur, Acid Folik, Vitamina B12, Aminoacidet e squfurit, siç janë Cistina dhe Metionina, dhe Fitoekstraktet e Melit dhe Sojës. Silikoni organik nga Bambu, Zinku dhe Seleni e kompletojnë përmbajtjen duke ndihmuar në mirëmbajtjen normale të thonjve dhe flokëve.

Krahasuar me formulën paraprake, BioKap® Anticaduta Miglio Donna Forte është pasuruar me + Silikon Organik nga Bambu + 100% Cisitine dhe + 100% Metionine, përbërësit kryesor të keratines, një substancë bazike për flokët dhe thonjtë.

KUR TË PËRDORET

Rekomandohet në rast të humbjes së tepërt të flokëve dhe thonjve të brishtë që thyhen shpejt.

SI TË  PËRDORET

2 kapsula në ditë me pak ujë ose ndonjë lëng tjetër, preferohet gjatë ushqimit.

ÇKA PËRMBAN

Mel, Ekuisetum dhe Fitoekstrakt të Fasules së Sojës, L-Cistine, L-Metionine, Acid Para-Aminobenzoik, Hekur, Zink, Betakaroten, Acid Folik, Vitamina B12, Selen, dhe Tricofoltil® kompleks me vaj të Farës së Lirit, Bakrit dhe D-biotin.

SHËNIME

Pa Glutenë dhe Laktozë.

I përshtatëshme për vegjetarianët.

Lexoni udhëzimet në paketim.

PAKETIMI: 60 tableta

PËRMBAJTJA

Përmbajtja mesatare 2 tablet % NRVs
L-Cystine 200,00 mg
L-Methionine 50,00 mg
Para-Amminobenzoic acid 40,00 mg
Hekur 7,00 mg
Zink 6,60 mg
Beta-Carotene 5,20 mg
Acid Folik 200,00 mcg
Selen 40,00 mcg
Vitamin B12 1,00 mcg
Vaj pulpi i frutit të Melit në vajin e embrionit të grurit 300,0 mg
Tricofoltil® 101,65 mg
      Nga i cili:
      Vaj i Farës së Lirit 100,00 mg
      Acid Alfa-Linolenik (AAL) rezervë 61,00 mg
      Bakër 1,200 mg 120
      Biotin 450,00 mg 900
Ekstrakt i barit të thatë Ekuisetum 40,00 mg
Ekstrakt i farës së thatë të Sojes e titruar me 40% izoflavone 30,00 mg
 i barabartë me Izoflavone 12,00 mg
*Vlera e Referencës Ushqyese