Arnica Krem Eudermica Bio

Arnica Krem Eudermica Bio

Reagim i shpejtë kundër shqetësimit të lokalizuar

Arnica Pomata Eudermica Bio është një krem ​​me një forcë të lartë qetësuese bazuar në tinkturën organike të Arnica Montana (20%), Gështenjë organike dhe ekstrakte hidro-glicerike organike Centellaasiatica, vaj organik i lule diellit dhe vaj organik i veçantë i bajames së ëmbël e titruar me ß- sitosterol. Arnica PomataEudermica Bio është një zgjidhje dhe rekomandohet për masazh në rastet e shqetësimeve të lokalizuara.

SKU: 456.
Category: .

Bajamet e përdorura në Kremrat Organikë Eudermik, vijnë nga ferma organike Parco dell’AltaMurgia në Apulia dhe janë grumbulluar me dorë. Për të marrë vajin, është përdorur një metodë ekstraktimi ekologjik, e quajtur “CO2 SUPERCRITIKA”, që nuk përdor tretëse ose temperaturë të lartë, për te nxjerrë një vaj të ëmbël të bajames shumë të pastër, një aktivitet biologjik te pandryshuar dhe mbi të gjitha një përqindje të lartë të phytosterols, ß-sitosterol.

KUR TË PËRDORET

Për masazh qetësues dhe relaksues.

SI TË PËRDORET

Përhapeni dhe masazhoni lehtë në zonat ku është e nevojshme. Kjo mund të përsëritet shumë herë
gjatë ditës sipas nevojës.

ÇKA PËRMBAN

Vaj organik bajames së ëmbël, tinktur organike të Arnica Montana 20%, ekstrakt të gështenjës
organike dhe ekstrakte hidro-glicerike.

CERTIFIKIMET

Produkt kozmetik natyral dhe organik e certifikuar nga Ecocert Green Life bazuar në specifikimet e
Ecocert në dispozicion në http://cosmetics.ecocert.com

SHËNIME

99% e përbërësve të përgjithshëm janë të natyrës origjinale.
21% e përbërësve përgjithshëm janë rritur në mënyrë organike.

Paketimi përmban: 50ml

 

PHYTOACTIVES
Arnica Montana organike 20%
Vaj organik i bajames se embel 3%
Ektrakt organik i Horse Chestnut 1%
Ektrakt organik i Centella asiatica hydro-glyceric 1%