VITALIZING WATER Zucchero d’Ambra

VITALIZING WATER Zucchero d’Ambra

me Qelibar dhe Nektar Sheqeri organik

Aromatik, freskues dhe hidratues

Një ujë aromatik, ideal për hidratimin e flokëve dhe trupit duke i japur vetes një trajtim me ndjesi të freskisë se menjëhershme.

Vënia në pah e vetisë mbështjellëse të Qelibarit dhe prania e butë dhe e ëmbël e Nektarit të Sheqerit organik i japin një ndjesi aromatike të mirëqenies, ndërsa Aloe Vera organike lë lëkurën e hidratuar për një kohë të gjatë.

Spërkateni në flokë dhe trup pas larjes, pas aktiviteteve sportive apo në cilëndo pjesë të ditës. Formula e saj speciale PA ALKOOL e bën atë perfekt edhe për lëkurat më delikate.

 

SKU: 1322.
Category: .

Nuk lë njolla në rroba: prandaj mund të përdoret për t’u dhënë rrobave dhe orendive një aromë të këndshme.

93% e gjithsej përbërësve janë me origjinë natyrore. Pjesa tjetër prej 7% janë përbërës që shërbejnë për ruajtjen e sensualitetit dhe ruajtjen e produktit.

Me ekstrakte bimore dhe organike, në përputhje me biodiversitetin.

Formulë vegane, pa prejardhje shtazore. Nuk përmban prezervativë (Paraben), parafinë, vajra minerale, silikon, organizma të modifikuar gjenetikisht (GMO), sodium laureth sulfate (SLS), sodium lauryl ether sulfate (SLES), diethanolamine (DEA) dhe lëshues të formaldehidit. I testuar dermatologjikisht edhe për nikel (Nikel <0.0001%).

Paketimi: 150 ml

 

PËRSHKRIMI

Me Zucchero d’Ambra, premtojmë se, për të dy, mashkullin dhe femrën, nuk është vetëm ndjesia e mbështjelljes nga një parfum i cili frymëzon gjallëri, por po ashtu largon nga mendimet çdo vrazhdësi dhe ndjenjë faji.

 

PËRBËRËSIT AKTIVË NATYRORË

Ekstrakt Qelibari: antioksidues dhe zbutës

Ekstrakt nga Sheqeri Organik (nga kallam sheqeri): pak shtresues, hidratues

Betaine nga rrepa: hidratues dhe rigjenerues

Buteri i lules Shea Organike: ushqyes

Allantoin nga Rrepa: shtresues