Eye Bags And Dark Circles Acque Unicellulari

Konturi i syve / Qeska dhe rrathë të errët

Me ujë njëqelizor Kiwi* dhe Acid Hialuronik

Ndihmon parandalimin dhe pakësimin e shenjave të lodhjes në zonën e syve, falë një përzierjeje të agjentëve aktivë specifikë: kafeinë, me një efekt stimulues, escinë dhe ekstrakt hiri për të përmirësuar ruajtjen e ujit dhe minimizuar fryrjen e qeskave të syve dhe rrathët e errët, uji njëqelizor i Kiwit* dhe Acidi Hialuronik lëmojnë rrudhat e vogla dhe ndihmojnë që të sigurojnë një pamje më të freskët.

Përdorimi: masazho me lëvizje rrethore në zonën e syve në mëngjes dhe në mbrëmje.

*nga bujqësia organike

Paketimi: 15 ml

47

Informacion shtesë

Natures - Sipas Funksionit

Fytyrë – për meshkuj, Kontura e syve

Natures - Sipas Linjes

Acque Unicellulari, Moisturizing

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Bëhuni i pari që shqyrton “Eye Bags And Dark Circles Acque Unicellulari”