Hand and Foot Nourishing Butter – Neroli Pesca

Hand and Foot Nourishing Butter – Neroli Pesca

Një krem që përthithet shpejt, i pasur me ekstrakte hidratuese dhe zbutëse, me ekstrakte organike të Nerolit dhe Pjeshkës. Ushqen dhe mbron duart dhe këmbët nga agresionet e jashtëm, duke i lënë ato të buta, dhe me aromë delikate.

Përdorimi: vendoseni në duar duke masazhuar lehtë. Për efekt ekstra hidratues. vendoseni një shtresë të trashë dhe vishni doreza pambuku. Ky krem mund të përdoret edhe në këmbë të thata për një efekt zbutës.

Paketimi përmban: 75 ml

SKU: 993.
Category: .