Irivist Occhi – Pika

Irivist Occhi – Pika

Pika për sy

Pikat e syve Irivist përmbajnë, kamomil, bimë kalendula dhe ujë të distiluar si dhe agjentë viskozifikuese, vepron duke krijuar një cipë mbrojtëse duke luftuar kundër veprimit të faktorëve të mjedisit, të tilla si: tymi, pluhur, era etj. Dhe prandaj parandalon dhe zbut kruarjen e padëshiruar, djegien dhe lodhjen.

Pikat e syve Irivist gjithashtu promovon restaurimin e funksionimit natyror të syve duke dhënë lehtësim të shpejtë dhe afatgjatë.

SKU: 902.
Category: .

KUR TË PËRDORET

Pikat e syve Irivist janë të përshtatshme gjithashtu edhe për përdorim të shpeshtë, disa herë gjatë ditës.

SI TË PËRDORET

Pikat e syve Irivist dozë e vetme: 2-3 pika në ditë në secilin sy.
Pikat e syve Irivist Dozë e shumfishtë: 2-3 pika gjatë ditës në secilin sy dhe përsërite 2-3 herë gjatë ditës.

ËSHTË NJË EC 0373 MJETË MJEKËSOR

Lexo paralajmërimin dhe udhëzimet me kujdes.

Formulimi: Përbërësit ushqyese

Ujë i distiluar i: Kamomilit, Kalendula, Euphrasia Dextran

Paketimi përmban: 15ml.

 

Përbërësit ushqyes
Uji i distiluar i: Kamomili, Calendula, Euphrasia
Dextran

 

 

 

Përbërësit ushqyes
Uji i distiluar i: Kamomili, Calendula, Euphrasia
Dextran