Calendula Krem Eudermica Bio

Calendula Krem Eudermica Bio

Veprim i shpejtë për mbrojtjen e lëkurës

Calendula PomataEudermica Bio është një krem ​​me një forcë të lartë qetësuese bazuar në aromën e bimës organike Kalendula, vajin organik të lule diellit, gjalpit organik Shea, xhel organik aloe, Bisabolol dhe një vaj organik i veçantë i bajames së ëmbël e titruar me ß-sitosterol. Calendula Pomata Eudermica Bio është një ndihmë masazhi në rastet e shqetësimit të lokalizuar.

SKU: 457.
Category: .

Bajamet e përdorura në Kremrat Organikë Eudermik, vijnë nga ferma organike Parco dell’AltaMurgia në Apulia dhe janë grumbulluar me dorë. Për të marrë vajin, është përdorur një metodë ekstraktimi ekologjik, e quajtur “CO2 SUPERCRITIKA”, që nuk përdor tretëse ose temperaturë të lartë, për të nxjerrë një vaj të ëmbël të bajames shumë të pastër, një aktivitet biologjik te pandryshuar dhe mbi të gjitha një përqindje të lartë të phytosterols, ß-sitosterol.

KUR TË PËRDORET

E dobishme në rastet e irrituara, të skuqur dhe lëkurë eritematoze, djegiet dhe trashjet e lëkurës (bërryla, gjunjë, thembra).

SI PËRDORE

Përhapeni dhe masazhoni lehtë në zonat ku kërkohet. Nëse ka nevojë, kjo mund të përsëritet shumë herë gjatë ditës.

ÇKA PËRMBAN

Vaj organik të bajames, aromë organike të kalendulës, gjalpë organik të Shea, xhel organik aloe dhe bisabolol.

CERTIFIKIMET

Produkt kozmetik natyral dhe organik e certifikuar nga Ecocert Green Life duke u bazuar në specifikat e Ecocert në dispozicion në: http://cosmetics.ecocert.com

SHËNIME

99% të përbërësve të përgjithshëm kanë origjinë natyrale.
21% nga përbërësit e përgjithshëm janë rritur organikisht.

Paketimi përmban: 50 ml

 

PHYTOACTIVES
Balsam organik te Calendula 5%
Vaj organik i bajames se embel 3%
Buter shea organik 2%
Leng Xhel Aloe organik 1%
Bisabolol 0,1%