APIX PROPOLI FLUFAST

APIX PROPOLI FLUFAST

Kundër ftohjes sezonale. Lehtësim të menjëhershëm!

Apix Flufast ëshlë një kombinim i vetive të Propolisit dhe vetive antioksidante të farave të Grejpfruti, të cilai janë të pasura me biofiavonide. Gjithashtu përmbam Shtog, Mjaltë, Vajra Esenciaie, Viiaminë C dhe Zink. Ekstraktu i Shtogut është i dobishëm për shëndetin e rrugëve të frymëmarrjas, si dhe për hollimin e sekretit bronkial. Eukalipti, Mendra dhe Vaji Esencial i Trumzës, kanë veti emoliente, zbutëse dhe qetësuese, duke përmirësuar shëndatin rrugëve nazale dhe orale. Vitamina C dhe Zinc ndihmojnë funksionimi narmal të sistemit imunitar.

SKU: 157.
Category: .

Kjo përgatitje është një ndihmë a dobishme e cila duhet të mirret me shfaqjen e simptomave të para të ftohjes. Përbërësit e saj aktiv janë të kombinuara në mënyrë që të kenë efekt të dobishëm të një pijeje të ngrohtë. Apix Flufast është në formë të qeseve të cilat duhet të treten në uië të mxehtë dhe të pihet menjëherë në mënyrë që të arrihet efekti i vajrave esenciale.

KUR TË PËRDORET

Kundër ftohjes sezonale, madje edhe të simptomat e para.

SI TË PËRDORET

1 – 3 qese në ditës, tretur në ujë (preferohat ujë i nxehtë). Duhet të pihet menjëherë, për
të shfrytëzuar plolësisht efektin e vajrave esenciale.

ÇKA PËRMBAN

Rrëshirë Propolisi, Fara të Grejpfrutit, Mjaitë, Fruta Shtogu, Eukalipt, Mendër, Trumzë të
Bardhë, Vaminë C, Zink.

Pa gluten.

Paketimi përmban: 9 qese

Përmbajtja mesatare 3 qese % RDA
Mjaltë 900,0 mg
Fruta të shtogut (15% anthocianin) 600,0 mg 90,00
Rrëshirë propolisi (12% polifenole, ekuvalente me galanginen) 300,0 mg  36,00
Vaj esencial të Eukaliptit të mikrokapsuluar 180,00 mg
Fara Grejpfruti (12% bioflavonide) 150,0 mg 75,0%
Vaj esencial të Mendrës 90,0 mg
Vaj esencial të trumzës së bardhë 10,50 mg
Vitaminë C 450,0 mg 562,5
Zink 11,25 mg 112,5