Vendosje e produkteve në video muzikore – Nature’s Arga Cream 24H

 

Vendosje e produkteve në video spotin muzikor të këngëtarve me famë kosovar Blero dhe Uki, në këngën e tyre “Ta ha gojen”, realizuar nga njëra prej firmave të susksesshme të produksionit Asha Agency.