VENDOSJE E PRODUKTEVE NË VIDEO MUZIKORe – BIOKAP NUTRICOLOR DELICATO

 

Vendosje e produkteve në video spotin muzikor të këngëtarve me famë kosovar Blero dhe Uki, në këngën e tyre “1her”, realizuar nga njëra prej firmave të susksesshme të produksionit Asha Agency.