Principium Lattoferrina 200 mg

Principium Lattoferrina 200 mg

Dozë maklsimale e Laktoferinës. Me zink.

Suplement ushqimor në dozën maksimale të Laktoferinës, një glikoproteinë që gjendet kryesisht në qumësht. Principium Lacttoferrina nxirret nga qumështi i gjedheve nga blegtoria e qëndrueshme. Me zink, i cili promovon funksionimin normal të sistemit imunitar.

SKU: 1178.
Category: .

KUR TË PËRDORET

Principium® Lattoferrina 200mg mund të ndihmojë në përforcimin e mbrojtjes së trupit.

SI TË PËRDORET

1 tabletë në ditë merret me pak ujë ose lëngje tjetër, mundësisht ndërmjet vakteve.

ÇKA PËRMBAN

Laktoferinë, në dozën maksimale të lejuar në një shtesë ushqimore, dhe Zink.

SHËNIME

Pa gluten. I përshtatshëm për vegjetarianët.

Lexoni paralajmërimet e shkruara në paketim.

Paketimi: 30 tableta

Përmbajtja mesatare 1 tablet % NRVs
Lactoferin 200,00 mg
Zink  7,50 mg 75
*VRU = Vlera e Referencës Ushqyese Reg. 1169/2011