Omega 3/6

Omega 3/6

Për funksionimin normal të zemrës

Omega 3/6 është një suplement i acideve yndyrore të pangopura të Omega 3 (EPA dhe DHA), të fituara nga vaji i peshqve të ujërave të ftohta detare dhe Omega 6 të nxjerrë nga vaji i bimës Borage (Borago officinalis) me Vitamin E natyrale dhe Pantethine. Acidet yndyrore të pangopura EPA dhe DHA ndihmojnë në funksionimin normal të zemrës, ndërsa Vitamin E natyrale ndihmon në ruajtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

SKU: 1016.
Category: .

KUR DUHET TË PËRDORET

Është i dobishëm për funksionimin e zemrës; efekti i dobishëm fitohet duke marrë dozen e 250 mg të EPA dhe DHA.

SI TË PËRDORET

Rekomandohet të merren 2 ose 3 kapsula në ditë me ujë gjatë dhe pas ngrënies. Nevojat individuale mund të ndryshojnë.

ÇFARË PËRMBAN

Vaj peshku, vaj Borage, Pantethine, Vitamin E

SHËNIME

Trupi nuk prodhon EPA/DHA (Omega 3) apo GLA (Omega 6).

Nuk permban gluten.

Sasia: 60 kapsula

Lexoni udhëzimet në paketim.

 

Përmbajtja mesatare 3 kapsula % RDA
Vaj peshku
kontribut i EPA
kontribut i DHA
900,0 mg 276,0 mg 186,0 mg
VajBorage                                                                            konribut i gamma-Linolenic acid 420,0 mg 75,0 mg
Pantethine 60,0 mg *
Vitamin E 6,0 mg 50